Μπλούζα βαμβακερή με σατέν βολάν με στρας

Η κομψή πινελιά που το ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια τοπ, είναι στα μανίκια τα σατέν βολάν με στρας και η σειρά μικρά στρασάκια τριγύρω στο τελείωμα, όλα σταθερά τοποθετημένα. Έχει στρογγυλή άνετη λαιμόκοψη, είναι ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, με ευχάριστης αίσθησης ύφασμα από 100% βαμβάκι, με αρκετή ελαστικότητα. Βολική για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ενώ η γραμμή της ικανοποιεί κάθε γυναίκα.
Ταιριάζει ασορτί με το τζιν παντελόνι με στρας, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Έτσι σίγουρα θα έχετε μια ολοκληρωμένη σικ εμφάνιση για πολλές περιστάσεις και θα αισθάνεστε υπέροχα κάθε στιγμή που τα φοράτε.
* Διαθέσιμη στα στάνταρ μεγέθη S, M, L, XL, 2XL (ρωτήστε για τα νούμερα ή πείτε μας τις διαστάσεις σας, για να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει)

29,90 

- Επιλέγετε παρακάτω τον κύκλο με το χρώμα και μαζί το μέγεθος που επιθυμείτε, ώστε να εμφανιστεί η επιθυμητή απόχρωση και η διαθεσιμότητα καθώς και ο σωστός κωδικός προϊόντος για την παραγγελία σας.

📍ΕΠΙΠΛΕΟΝ Έκπτωση -𝟭𝟬% στην 𝟭η παραγγελία!📍ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή!📍ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε παραγγελίες 49€ και άνω!📍ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ🔐

Σύνθεση: 100%Cotton

Χρώμα

,

Μέγεθος

, , , ,

Διαθεσιμότητα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!
Scroll to Top

Καλώς ήρθες🙂
Θέλεις έξτρα -10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία και άλλα δωράκια🎁στη συνέχεια?
Κάνε από ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΜΟΝΟ με το Email σου!

Αποκλειστικές προσφορές προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!