Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και σχολαστικού ποιοτικού ελέγχου – έγκρισης της εταιρείας μας και στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν λερωθεί ή υποστεί κανενός είδους φθορά, να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να περιλαμβάνει σχετικό έντυπο (του οποίου υπόδειγμα διατίθεται στο κάτω μέρος της σελίδας) στο οποίο θα αναγράφονται οι απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Να έχετε διαθέσιμο και να κρατάτε τον αριθμό αποστολής που σας δίνει η εταιρεία ταχυμεταφοράς μέχρι να παραληφθεί το δέμα που επιστρέφετε.

Στην περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας μας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν) έχετε το δικαίωμα, να επιστρέψετε την παραγγελία που αγοράσατε (ολόκληρη ή μέρος αυτής) και σας επιστρέφουμε το αντίστοιχο ποσό και τα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει υπαιτιότητα της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, με τα έξοδα αποστολής – επιστροφής να τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης σε συνεννόηση με την εταιρία. Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε ανάλογα είδη (εσώρουχα, μαγιό κοκ).

Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε υπαναχώρηση παραγγελίας (απαραιτήτως για προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική τους κατάσταση), μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Στην περίπτωση που η παραγγελία είχε δωρεάν μεταφορικά, χάνεται το προνόμιο των δωρεάν μεταφορικών επιστροφής. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, το fashionspot.gr έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε επιστροφή ή αντικατάσταση τους.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, υπάρχουν οι παρακάτω δυνατότητες :

α) Πίστωση :

Καταλογισμός της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό χρήστη που τηρείτε, προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων (σημείωση “Πίστωση” στο έντυπο επιστροφής)

β) Αντικατάσταση με άλλο προϊόν της επιλογής σας :

Σημειώστε “Αντικατάσταση” στο έντυπο επιστροφής, με ποιο κωδικό-χαρακτηριστικά προϊόντος θέλετε να αλλάξετε το επιστρεφόμενο προϊόν καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία διεύθυνσης για την αποστολή του νέου δέματος. Οι αλλαγές γίνονται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και καταλογισμό της διαφοράς.

γ) Επιστροφή χρημάτων :

Θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη εντός 20 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα που ενημερώθηκε η εταιρεία (σημείωση “Επιστροφή χρημάτων” στο έντυπο επιστροφής)

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής ή τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητο αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για την ενημέρωση μας στο έντυπο επιστροφής. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν είναι :
Fashionspot
Χρυσαλλίδος 28, Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, ΤΚ 14343
Τηλ : (+30) 6946417741

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία μέσω email στο info@fashionspot.gr ή μέσω τηλεφώνου στο (+30) 6946417741 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00), συσκευάζετε το προϊόν και μέσα στο πακέτο πρέπει να έχετε τοποθετήσει το έντυπο επιστροφής στο οποίο να μας γνωστοποιείτε την πρόθεση σας σχετικά με το επιστρεφόμενο προϊόν, καθώς επίσης και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. Αποστέλλετε το δέμα με τη Γενική Ταχυδρομική (επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη για δική μας υπαιτιότητα) ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής και επιβαρύνεστε το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Εφόσον η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Αφού στείλετε το δέμα, ενημερώστε μας με email στο info@fashionspot.gr ή μέσω τηλεφώνου στο (+30) 6946417741 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00) Όταν παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσης του.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ζητήματα.

Η Fashionspot θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και αποβλέποντας σε σταθερή και διαρκή καλή σχέση με τους αγοραστές, δεσμεύεται να κάνει ότι είναι δυνατόν για την ικανοποίηση τους ενώ παράλληλα δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο σας ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Πατήστε παρακάτω για να κατεβάσετε το “Έντυπο πίστωσης/αντικατάστασης/επιστροφής προϊόντων – υπαναχώρησης”.

Εδώ σε Word (.docx)
Εδώ σε Pdf