ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παραγγελία μέσω του e-shop :

Η παραγγελία σας στο fashionspot.gr είναι δυνατή 24ώρες τη μέρα, με μια πολύ απλή διαδικασία.

  • Επιλέγετε το ή τα προϊόντα της αρεσκείας σας και τα προσθέτετε στο «καλάθι αγορών». Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν, σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • Κατά την διαδικασία της παραγγελίας, ζητείται να εισάγετε το email σας και ο κωδικός πρόσβασης (password)  εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης. Κατά την δημιουργία λογαριασμού ή της αγοράς ως επισκέπτης εισάγετε ορθά όλα τα απαραίτητα στοιχεία αγοραστή.
  • Επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής και αποστολής/παραλαβής της παραγγελίας.
  • Πατάτε συνέχεια για να κάνετε τον τελικό έλεγχο της παραγγελίας σας.
  • Έπειτα πατάτε ολοκλήρωση της παραγγελίας και τέλος εκτελείτε τη διαδικασία πληρωμής.

Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε (παρακαλούμε σημειώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας). Επιπλέον, θα λάβετε άμεσα ένα email επιβεβαίωσης/επισύναψης της παραγγελίας σας.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού αυτού τόπου, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του και με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης και γενικά ότι αναφέρεται στον παρόντα ιστότοπο, ενημερώνεται για τα χαρακτηριστικά και την ποσότητα των προϊόντων, τη συνολική και αναλυτική χρέωση τους καθώς και τα κόστη μεταφοράς, αντικαταβολής ή άλλα που περιλαμβάνονται, τις τυχόν εκπτώσεις που απολαμβάνει, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης όπως και τον εκτιμώμενο χρόνο αυτής υπό κανονικές συνθήκες.

Τηλεφωνική παραγγελία :

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο (+30) 6946 41 77 41 ή (+30) 2311 26 76 69
Απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία είναι να έχετε τους κωδικούς των προϊόντων. Τους κωδικούς θα τους βρείτε στις σελίδες των προϊόντων κάτω από τον τίτλο τους.
Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου : Καθημερινά από 09:30 έως 17:00 εκτός Κυριακής και αργιών.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται το Σάββατο μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!
Scroll to Top

Καλώς ήρθες🙂
Θέλεις έξτρα -10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία και άλλα δωράκια🎁στη συνέχεια?
Κάνε από ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΜΟΝΟ με το Email σου!

Αποκλειστικές προσφορές προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!