ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες 39 € και άνω!!
Σημείωση : Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες συνολικού ποσού 39 € και άνω σε μία παραγγελία και έχουν προορισμούς εντός Ελλάδας ανεξαρτήτως προορισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύουν τα παρακάτω :

Για αποστολές εντός Ελλάδας ανεξαρτήτως προορισμού, συνολικού ποσού κάτω των 39 € σε μία παραγγελία, τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 € (εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε προωθητικές ενέργειες π.χ. Δωρεάν Μεταφορικά). Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο νόμιμος ΦΠΑ.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία courier Γενική Ταχυδρομική και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω).

Για αποστολές προς Κύπρο – Εξωτερικό, αν δεν εμφανίζονται τα έξοδα αποστολής και ο εκτιμώμενος χρόνος, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημέρες παράδοσης: Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 (εκτός επίσημων αργιών)
Παραδόσεις παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται την Κυριακή και επίσημες αργίες.

Υπηρεσία αντικαταβολής 5,50 € ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας.
Σημείωση : Η αντικαταβολή ενδέχεται να εξαιρεθεί ως επιλογή, στην περίπτωση παραγγελιών πελατών που συστηματικά (πάνω από 3 φορές) αρνούνται την παραλαβή των αποστολών τους ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν με την ένδειξη “ΑΠΩΝ-ΑΖΗΤΗΤΟ-ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ” και θα παραλαμβάνουν ξανά μόνο μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα.

Διάφορα
Στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, ίσως υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση κατά την περίοδο εορτών, εκπτώσεων ή άλλων προωθητικών περιόδων, που θα οφείλεται στο μεγάλο φόρτο εργασίας όπως και σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ιδιαίτερη επιθυμία σας όσον αφορά την παραγγελία ή/και την αποστολή της και τα κόστη που ενδεχομένως προκύπτουν, επικοινωνήστε προηγουμένως μαζί μας μέσω email στο info@fashionspot.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 6946417741  ή μέσω μηνύματος sms, Viber, Whatsup ή στις σελίδες μας στα social media (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00- 16:00), αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας όταν υπάρχει.

Η Fashionspot δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

* Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει κάποια από τα παραπάνω χωρίς την υποχρέωση ειδοποίησης.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top