ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ με KLARNA

Αγοράστε ΤΩΡΑ και πληρώστε αργότερα με την KLARNA, σε 3 άτοκες ισόποσες μηνιαίες δόσεις με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα, με απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια και ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!

👉Δείτε περισσότερα εδώ KLARNA FAQ

Α. Με ηλεκτρονική κατάθεση ή κατάθεση σε ταμείο τράπεζας, σε τραπεζικό λογαριασμό μας (χωρίς επιπλέον χρέωση όταν η μεταφορά γίνεται από την ίδια τράπεζα)

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής :
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ : GR4501102150000021501433839
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ : GR6801722450005245108938626
ΙΔΡΥΜΑ VIVA PAYMENTS (Viva Wallet) IBAN : GR4970100000000625961812396
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μπορέσετε να εκτελέσετε τραπεζική μεταφορά (οι πληροφορίες θα σας δοθούν αυτόματα τη στιγμή της παραγγελίας).  Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλείστε να γράφετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας κατά την μεταφορά του ποσού. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή και σε καμία περίπτωση το fashionspot.gr.

Σημείωση: Η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή, μία διαδικασία που διαρκεί από την τρέχουσα μέχρι 5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τράπεζα και τον χρόνο και τρόπο που επιλέγει ο χρήστης να πραγματοποιήσει τη μεταφορά. Σε περίπτωση μη αναγραφής του κωδικού παραγγελίας ή αναγραφής εσφαλμένου κωδικού παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αδυναμίας ταυτοποίησης της πληρωμής με την παραγγελία και επομένως δύναται να μην μπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω την παραγγελία σας.

Β. Πληρωμή με κάρτα (χωρίς επιπλέον χρέωση)

[1] Πληρώνετε με κάρτα,  μέσω ανακατεύθυνσης απευθείας στο περιβάλλον Viva Wallet.  

[2] Πληρώνετε μέσω συνδέσμου Viva Wallet Quick Pay link, που σας αποστέλλουμε στο επιθυμητό σας μέσο επικοινωνίας (π.χ email, SMS, chat κλπ) και σας μεταφέρει στη σελίδα πληρωμής του Viva Wallet.  

[3] Πληρώνετε με ειδοποίηση πληρωμής που σας αποστέλλουμε στο email σας, η οποία μέσω συνδέσμου σας μεταφέρει στη σελίδα πληρωμής του Viva Wallet. Χωρίς επιπλέον χρέωση, δεκτές Visa/Mastercard/Maestro, Apple Pay, Google Pay κλπ. 

Πλήρης ασφάλεια και κρυπτογράφηση προσωπικών δεδομένων, λαμβάνετε αποδεικτικό της συναλλαγής σε όλους τους παραπάνω τρόπους.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας ενώ όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του VIVA PAYMENTS (Viva Wallet) και θα χρεωθεί άμεσα στην κάρτα του αγοραστή, χωρίς επιπλέον χρέωση. Ο χρήστης συμπληρώνει την κατάλληλη φόρμα που εμφανίζει η τράπεζα ή το ίδρυμα με το οποίο συνεργαζόμαστε, σε πλήρως προστατευμένο περιβάλλον, για να προβεί σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσει τον αριθμό της  κάρτας του και άλλες σχετικές αναγκαίες πληροφορίες. Οι πληροφορίες του αγοραστή διαβιβάζονται μέσω προστατευόμενης – κρυπτογραφημένης σύνδεσης απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας ή του ιδρύματος πχ. VIVA PAYMENTS (Viva Wallet) που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της ή άλλο μέσο και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα του χρήστη.

Όταν γίνεται παραγγελία με πιστωτική κάρτα, σας δίνεται η δυνατότητα αγοράς χωρίς άμεση καταβολή του ποσού και εξόφλησης προς την τράπεζα με τον αριθμό άτοκων δόσεων που επιλέγετε.

Επιπλέον, για παραγγελίες μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας των οποίων το ύψος υπερβαίνει κάποιο υπερβολικό ή ασυνήθιστο όριο, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να σας ζητήσει να μας αποστείλετε επικυρωμένο αντίγραφο δελτίου ταυτότητας και δικαιολογητικό κατοικίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου. Λυπούμαστε για την ενόχληση που ενδεχομένως σας προξενούμε, ωστόσο αυτά τα μέτρα αποδεικνύουν την θέληση μας να προστατεύσουμε τους καταναλωτές από ενδεχόμενες κακόβουλες ενέργειες ή απάτες μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Γ. Με πληρωμή στο κατάστημα (χωρίς επιπλέον χρέωση)

Πληρώνετε  με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή από την έδρα μας. Η διεύθυνση είναι : Fashionspot, Ιουλιανού 12 ΤΚ 54635 Θεσσαλονίκη, Τηλ. (+30) 6946 41 77 41 και (+30) 2311 26 76 69
Δείτε στο χάρτη  : https://goo.gl/maps/9xmux6LwkGZ6QVeVA
 

Δ. Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά τη στιγμή που θα παραλάβετε το δέμα. Στην περίπτωση αυτή το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 1,99€ ανεξαρτήτως συνολικής αξίας παραγγελίας και διατίθεται για προορισμούς Ελλάδας και Κύπρου.

Σημείωση : Η αντικαταβολή ενδέχεται να εξαιρεθεί ως επιλογή, στην περίπτωση παραγγελιών πελατών που συστηματικά αρνούνται την παραλαβή των αποστολών τους ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν με την ένδειξη “ΑΠΩΝ-ΑΖΗΤΗΤΟ-ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ” και θα παραλαμβάνουν ξανά μόνο μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης με τον τρόπο αντικαταβολής, τυχόν επιστροφή χρημάτων γίνεται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Για το λόγο αυτό, χρειαζόμαστε τις πληροφορίες του τραπεζικού σας λογαριασμού, οι οποίες μπορούν να μας γνωστοποιηθούν με ασφάλεια μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο (+30) 2311 26 76 69 ή (+30) 6946417741 ή μέσω μηνύματος sms, Viber, Whatsup ή στις σελίδες μας στα social media (Δευτέρα-Σάββατο 09:00- 17:00). Δύναται να εκδώσουμε πιστωτικό κουπόνι στην αξία των επιστραφέντων αγαθών σε περίπτωση που τα στοιχεία ενός τραπεζικού λογαριασμού δεν έχουν συμπληρωθεί έπειτα από επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις.

Διάφορα :

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος μας να παρέχουμε συγκεκριμένες μεθόδους πληρωμής αναφορικά με συγκεκριμένη παραγγελία, λ.χ. μόνο μεθόδους σχετικές με την αντίστοιχη πιστοληπτική ικανότητα του αγοραστή για την αντιστάθμιση του πιστωτικού μας κινδύνου.

Μέχρι την ολοκλήρωση της πληρωμής, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν γίνει και για ολόκληρο το τιμολογούμενο ποσό, τα αγαθά παραμένουν υπό την κυριότητα μας.

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!
Scroll to Top

Καλώς ήρθες🙂
Θέλεις αποκλειστικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ και έξτρα ΔΩΡΑ🎁μαζί με ιδιαίτερη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ?
Κάνε από ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΜΟΝΟ με το Email σου!