ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρόντες σαφείς, αναλυτικοί και κατανοητοί όροι, είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις. Ο χρήστης, με την περιήγηση του στον παρών ιστότοπο, αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρακάτω όρους καθώς και ότι αναγράφεται σε όλες τις σελίδες που ο ιστότοπος περιέχει, τα κατανοεί, συμφωνεί με αυτά και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Το e-shop απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων.

Στοιχεία «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» – ηλεκτρονικού καταστήματος

Το www.fashionspot.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου, της κάτωθι εταιρείας (εφεξής «Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ»).
Δεσμευμένη επωνυμία : FASHIONSPOT ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
Διακριτικός τίτλος : FASHIONSPOT SOFIA PETRIDOU
Διεύθυνση : Ιουλιανού 12 ΤΚ 54635 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο : (+30) 6946 41 77 41  (+30) 2311 26 76 69
E-mail : info@fashionspot.gr
URL ιστοσελίδας : www.fashionspot.gr
ΑΦΜ: 179750739 ΔΟΥ: Δ΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νομική μορφή : Ατομική επιχείρηση
Δραστηριότητα κύρια : Λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου
ΚΑΔ : 47.91.71.00  και  47717116
Αρ. ΓΕΜΗ : 170107003000

1. Πνευματική ιδιοκτησία – Απαγορεύσεις

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου και ότι αυτός περιέχει ανήκουν στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταποίηση, διανομή, μεταπώληση, δημιουργία παράλληλης εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, δημιουργία παράγωγου έργου, φόρτωση, ανακοίνωση, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για επιχειρηματικούς, εμπορικούς ή άλλους σκοπούς απαγορεύεται, εκτός αν συναινέσει εγγράφως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Απαγορεύεται να γίνεται κακή χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Ο κάθε χρήστης απαγορεύεται να διαπράξει ή να ενθαρρύνει κάποιο ποινικό αδίκημα, να μεταδώσει ή να διανείμει ιό, trojan, worm ή να δημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο είναι κακόβουλο, τεχνολογικά επιβλαβές ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό ή αισχρό, να «εισβάλει» σε οποιαδήποτε πτυχή των υπηρεσιών, να καταστρέψει δεδομένα, να παρενοχλήσει άλλους χρήστες, να παραβιάσει τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου ατόμου, να στείλει οποιοδήποτε ανεπιθύμητο διαφημιστικό υλικό, που συνήθως αναφέρεται ως «spam» ή να προσπαθήσει να επηρεάσει την απόδοση ή τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε υπολογιστή μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας, προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεδομένα ή άλλα ιδιοκτησιακά υλικά που οφείλονται σε κακή χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή στη λήψη του υλικού που δημοσιεύεται σε αυτή ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτήν, όπως για παράδειγμα τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους αγοραστές τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασης του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες χρεωστικών και πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται καθώς στο eshop μας δεν αποθηκεύονται ποτέ στοιχεία καρτών.

Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωση σας. Σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών για την μη διαθεσιμότητα τους.

3. Τιμές – Παραγγελίες προϊόντων

Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο κάτω από κάθε προϊόν είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ εκτός από τα έξοδα αποστολής και τυχόν άλλα κόστη που προκύπτουν. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεγέντων προϊόντων. Οι τιμές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ενώ η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, δεσμεύεται ωστόσο να εφαρμόζει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

Σημειώστε ότι εκτελούμε την παραγγελία σας ανάλογα με τα διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο αποθέματα μας κι ότι οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας διατεθεί το προϊόν ή για την τυχόν πλήρη έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και αφορούν αποδεδειγμένα παράδοση αποστολής σε αγοραστή που κατοικεί σε τέτοια περιοχή, τότε οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ της περιοχής.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Σημείωση: Οι αγοραστές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ. για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
* Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα Τρόποι Παραγγελίας.

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους του παρόντος και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

5. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διέπονται από τις αρχές της Ελληνικής Νομοθεσίας για την προστασία καταναλωτών και του Κοινοτικού Δικαίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια των συναλλαγών με την παρούσα ιστοσελίδα αρμόδια είναι τα τοπικά δικαστήρια της Ελλάδας.

6. Τρόποι Πληρωμής-Επιστροφές-Αλλαγές-Υπαναχώρηση 

Σε όλους τους τρόπους πληρωμής, ο αγοραστής έχει απόλυτη ασφάλεια καθώς τηρούνται όλα τα σύγχρονα ελληνικά και διεθνή πρωτόκολλα και δικλείδες ασφαλείας συναλλαγών και δεν αποθηκεύονται ποτέ στοιχεία καρτών. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής στη σελίδα “ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ”.

Οι τρόποι και η διαδικασία επιστροφής-αλλαγής-υπαναχώρησης, περιγράφονται στην σελίδα  “ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ”.

7. SSL πρωτόκολλο ασφαλείας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διαθέτει και χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), για πλήρως ασφαλή περιήγηση και online συναλλαγές στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της κάρτας του αγοραστή, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, αλλαχτούν ή χρησιμοποιηθούν με κακόβουλο σκοπό κατά την μετάδοση τους μέσω του internet.

Το πρωτόκολλο SSL, είναι το τρέχον παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός αγοραστή και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

8. Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται όσον αφορά την ασφάλεια σας, το απόρρητο συναλλαγών και την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τις εμπιστευτικές σας πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση, αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται ορθά.

9. Δικαίωμα του καταναλωτή για καταγγελία

«Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο αγοραστής έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε θέμα με αγορά που πραγματοποίησε από την ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage» Η χρήση της διαμεσολάβησης για την εναλλακτική επίλυση διαφορών συνιστά έναν εναλλακτικό μηχανισμό που δεν αποτελεί προϋπόθεση για τυχόν περαιτέρω νομικές ενέργειες. Κάθε διαφορά που δύναται να ανακύψει επί τη βάση των εν λόγω γενικών όρων θα υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο και στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Ελλάδας, εκτός και αν άλλοι κανόνες αναγκαστικού δικαίου τυγχάνουν εφαρμογής.

10. Προσωπικά Δεδομένα (GDPR)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει προσωπικά δεδομένα, μόνο αν εσείς το επιλέξετε αυτοβούλως, μέσω των cookies, της φόρμας εγγραφής στοιχείων παραγγελίας, της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας, της επικοινωνίας μας με e-mail, μέσω ενημερωτικού δελτίου (Newsletter), της φόρμας δημιουργίας λογαριασμού χρήστη ή μέλους, υπηρεσίας live chat ή ανταλλαγής μηνυμάτων είτε αν έχετε μαζί μας τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την ενημέρωση που χρειάζεστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας και για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

Α) IP Διεύθυνση, τεχνικώς απαραίτητο για την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή/και για την διενέργεια αγορών καθώς και για λόγους ασφαλείας και προστασίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από κακόβουλες ενέργειες.

Β) Προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους ή σε άλλα πεδία μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα (όπως η φόρμα δημιουργίας παραγγελίας, η φόρμα επικοινωνίας, η φόρμα εγγραφής στο Newsletter κοκ). Τέτοια στοιχεία είναι τα παρακάτω: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης, φύλλο, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικός μέλους και γενικά στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής. Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν  αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούληση σας.

Γ) Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησης σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την ιστοσελίδα, τη  διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τις παραπάνω φόρμες, αποστέλλονται κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό αρχείο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή στο ειδικό ασφαλές  πρόγραμμα που διαθέτει η ιστοσελίδα μας ή η εταιρεία κατασκευής της, για να διατηρεί το ιστορικό. Η επεξεργασία τους γίνεται μόνο από τους αρμοδίους ως προς αυτό και ποτέ δεν χρησιμοποιούνται με κακόβουλο τρόπο, παραχωρούνται ή πωλούνται σε τρίτους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγει ή αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία τραπεζικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από online παρόχους ή ιδρύματα πληρωμών όπως π.χ. η Viva Payments (Viva Wallet), το PayPal κλπ.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ώστε να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση
από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν για παράδειγμα κάνετε μια παραγγελία, ζητείται το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνουν με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, συμπληρώνετε απαραίτητα στοιχεία όπως τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξεως της καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας (CVV), όλα μέσω του απόλυτα ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας στο οποίο ανακατευθύνεστε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον αγοραστή και κατ’ εφαρμογή των αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατ’ ακολουθία των προβλεπομένων από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), όπως επίσης και τα οριζόμενα στο Ν. 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις τις επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, τον Ν. 2819/2000 (αρθ. 8) αλλά και τις οδηγίες τις 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά και με σαφήνεια ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ. για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Σημειώνεται ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχει υποβάλλει ο αγοραστής για την πραγματοποίηση αγορών ή οποιασδήποτε άλλης συναλλαγής με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, έπειτα από αίτηση του, μπορούν να διαγραφούν οριστικά και δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ή παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε και με κανένα τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server, συμφωνείτε ότι το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα αιτήματος διαγραφής των προσωπικών δεδομένων του ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο με έγγραφο αίτημα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fashionspot.gr.

11. Κοινωνικά δίκτυα (Social Media)

Οι χρήστες και τα μέλη δύνανται να ακολουθούν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας μέσω των ιστοσελίδων της στο Facebook, Instagram, Youtube (εφεξής «Social Media») για να ενημερώνονται, να σχολιάζουν και να μετέχουν σε ειδικές προωθητικές ενέργειες της. Οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρουμε μέσα από τα Social Media και όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται, υποβάλλονται ή προσφέρονται μέσω των λογαριασμών της στα Social Media, θα υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, εκτός και αν άλλως συμφωνηθεί. Επιπλέον τυχόν αλληλεπίδραση σας με τα Social Media ενδέχεται να επιτρέπει την πρόσβαση και επικοινωνία μας στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Social Media. Εμείς ουδεμία πρόσβαση έχουμε σε αυτούς, ούτε και ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες και επομένως δεν ευθυνόμαστε για τις πράξεις ή/και παραλείψεις των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεχτικά τους όρους των κοινωνικών αυτών δικτύων.

12. Cookies

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και της βέλτιστης λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας. Τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία μικρά αρχεία κειμένου (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη και για όσο χρόνο αυτός επιλέξει, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η παρούσα, να λειτουργούν σωστά και απρόσκοπτα, χωρίς τεχνικές ανωμαλίες και να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη. Επίσης, αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες και τα προνόμια που αυτοί έχουν, διευκολύνουν την πρόσβαση όλων των χρηστών και συλλέγουν τα απαραίτητα δεδομένα προς βελτίωση της εμπειρίας τους και του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies που χρησιμοποιεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία ή προγράμματα που υπάρχουν σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδο σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας δηλώνουν ότι έχουν πλήρη γνώση των ανωτέρω και συμφωνούν με την πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει ο ιστότοπος μας. Σαν στόχο έχουμε να βελτιστοποιούμε συνεχώς την εμπειρία όλων των επισκεπτών του ιστότοπου μας. Θέλοντας να παρέχουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε κάθε ένα επισκέπτη χρησιμοποιούμε στοιχεία, ώστε να παρουσιάζουμε στον κάθε ένα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεται, ανάλογα με τις προτιμήσεις που δείχνει κατά τη περιήγηση του στο site μας.

13. Φόρμα Επικοινωνίας

Στο πλαίσιο της μεταξύ μας επικοινωνίας (π.χ. μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), συλλέγονται προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται στην περίπτωση αυτή είναι ακριβώς αυτά που συμπληρώνετε στην συγκεκριμένη φόρμα. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανταπόκριση στο αίτημα σας ή για την επαφή και την τεχνική διαχείριση από εμάς. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων, αποτελεί το νόμιμο συμφέρον μας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας, το οποίο βρίσκει εφαρμογή στο άρθρο 6 παρ.1 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Εάν η επικοινωνία αποσκοπεί στην μεταξύ μας σύναψη σύμβασης, τότε η συμπληρωματική νομική βάση βρίσκει έρεισμα στο άρθρο 6 παρ.1 περ. β του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία της επικοινωνίας μας. Αυτό θα συμβεί εάν από τις περιστάσεις μπορεί να συναχθεί ότι ολοκληρώθηκε η επικοινωνία, υπό τον όρο ότι δεν υφίστανται νομικές αξιώσεις αποθήκευσης
των δεδομένων αυτών.

14. Επεξεργασία δεδομένων

Επεξεργασία δεδομένων κατά το άνοιγμα λογαριασμού χρήστη – μέλους Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ.1 περ. β του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), τα προσωπικά σας δεδομένα θα συνεχίσουν να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία, εάν μας τα παρέχετε για την εκτέλεση μιας σύμβασης ή για το άνοιγμα ενός λογαριασμού χρήστη – μέλους. Τα δεδομένα που συλλέγονται, είναι αυτά που φαίνονται στις αντίστοιχες φόρμες. Είναι δυνατό να διαγράψετε τον λογαριασμό χρήστη ανά πάσα στιγμή, με έγγραφο αίτημα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fashionspot.gr. Μετά την πλήρη επεξεργασία της αίτησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχετε δώσει ρητά τη συγκατάθεσή σας για περαιτέρω χρήση των δεδομένων σας ή έχετε αποδεχτεί την περαιτέρω δέσμευση και χρήση αυτών από τον ιστότοπο μας.

Επεξεργασία δεδομένων ως προς τον χειρισμό πληρωμών και παραγγελιών Για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, συνεργαζόμαστε με παρόχους σχετικών υπηρεσιών, οι οποίοι μας υποστηρίζουν εν όλω ή εν μέρει στην εκτέλεση των συμβάσεων που έχουν συναφθεί. Ορισμένα προσωπικά δεδομένα μεταφέρονται στους παρόχους υπηρεσιών σύμφωνα με τις ακόλουθες πληροφορίες.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από εμάς θα διαβιβάζονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών που της ανατέθηκε η παράδοση, στο μέτρο που αυτό είναι απαραίτητο για την παράδοση των προϊόντων. Επίσης, θα μεταβιβάσουμε τα δεδομένα πληρωμής σας, στο εξουσιοδοτημένο ίδρυμα στο πλαίσιο της επεξεργασίας πληρωμών αν αυτό είναι απαραίτητο για τον χειρισμό των πληρωμών.

Όταν χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών ταχυμεταφορών και πληρωμών, σας ενημερώνουμε ρητά για τα παρακάτω.
Η νομική βάση για τη διαβίβαση δεδομένων βρίσκει έρεισμα στο άρθρο 6 παρ.1 περ. β του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) όπως :
Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε φορείς παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier)
Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε φορείς παροχής υπηρεσιών πληρωμή

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!
Scroll to Top

Καλώς ήρθες🙂
Θέλεις έξτρα -10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία και άλλα δωράκια🎁στη συνέχεια?
Κάνε από ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΜΟΝΟ με το Email σου!

Αποκλειστικές προσφορές προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!